Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Schody Ytong

Od: olda006 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

máme doma staré dřevěné schodiště. Nové by nás vyšlo na cca 70 tis ( bez zábradlí ). Rozhodli jsme se pro rychlejší a levnější variantu - Ytong. Chtěl bych vás poprosit o vaše zkušenosti, názory, tipy a vaše cenové náklady.

Máme 2x rovné schodiště s jednou podestou. První schodiště má 10 nášlapů a druhé 6 nášlapů. Schodiště je 105cm široké, nášlap je 30 cm a výška schodu cca 20 cm.

Nemáte náhodou někdo podobné a na kolik vás vyšlo cenově? Popř máte i jiný návrh?

děkuji

Ondra

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Poptávali jste u více firem? Já mám 16 atypických schodů - každý na míru řešen podle potřeby - celkově za 35000,-. Dubové dřevo, kvalitní práce. Kdybych to neměl "ze známosti", ani tak bych se nedostal přes 50tis. K tomu připočítám pár set za starší železo, ze kterého jsem si svařil konstrukci.

ytongpodpora*
hodnocení

0x

Dobrý den,

cena schodiště Ytong bude vycházet cca 30.000 Kč s DPH.

krtek*
hodnocení

0x

variant je hodně

1) vybednit a vybetonovat

2) montované ocelové

3) dřevěné

4) YTONG

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]