Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máme doma staré dřevěné schodiště. Nové by nás vyšlo na cca 70 tis ( bez zábradlí ). Rozhodli jsme se pro rychlejší a levnější variantu - Ytong. Chtěl bych vás poprosit o vaše zkušenosti, názory, tipy a vaše cenové náklady.
Máme 2x rovné schodiště s jednou podestou. První schodiště má 10 nášlapů a druhé 6 nášlapů. Schodiště je 105cm široké, nášlap je 30 cm a výška schodu cca 20 cm.
Nemáte náhodou někdo podobné a na kolik vás vyšlo cenově? Popř máte i jiný návrh?
děkuji
Ondra
Poptávali jste u více firem? Já mám 16 atypických schodů - každý na míru řešen podle potřeby - celkově za 35000,-. Dubové dřevo, kvalitní práce. Kdybych to neměl "ze známosti", ani tak bych se nedostal přes 50tis. K tomu připočítám pár set za starší železo, ze kterého jsem si svařil konstrukci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.