Nejste přihlášen/a.
Dobrý den kutilové,
prosím Vás o radu. Můžu štukovat rovnou na povrch s lepidlem a perlinkou, kde perlinka na některých místech prosvítá na povrch nebo je lepší nanést další vrstvu lepidla a perlinku všude i na rohových lištách překrýt? Na fotkách toho bohužel moc vídět není, lépe to nešlo, tak se omlouvám.
Díky za rady!
me se stuk nafoukl jen v jednom miste, ktere bylo postaveno z poslednich ytongu notne zaprasenych od rezani... uz jsem nemel penetraci, tak jsem to jen postrikal vodou mno... nestacilo
mel jsem to aspon natrit ridkym lepidlem
no ja to samozrejme udelal, ale byly tak zadelane, ze to nestacilo priste mozna vysavac a nebo nakupovat na vikend chytreji
Aby perlinka, skelný výztuž, měla smysl, musí být opatřena z obou stran lepidlem. Přesněji, lepidlo musí být z obou stran perlinky.
Takže pokud je vidět perlinka, je něco špatně.
Klidně štukujte, čas ukáže, jak hodně čí málo jste dal lepidla.
Tenký film lepidla je k ničemu, pokud na perlince nebude 1,5mm, nic nedělejte.
Děkuji Vám pánové za odpověď.
Ta perlinka Milane prosvítá proto, že jsem povrch přebrušoval, abych odstranil jemné nerovnosti. Ale dobrá tedy, raději natáhnu ještě tenký film lepidla. Nerad bych to časem znovu předělával.
Dobře, děkuji. Zkusím tedy rovnou štuk a budu doufat, že nespadne nebo že nepopraská.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.