Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Parkety v kvalitě industri

Od: palenka* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

podlahář nám navrhl jako podlahu do rodinného domu parkety v kvalitě "industri"( parketymosaic.cz/... Co vy na to? Dali byste si něco takového do domu? Nění to šmejd, odpad? Je tady nějaké podlahář, který tyto parkety používá?

Děkuji za radu.

doplněno 15.05.16 19:26:

správný odkaz - parketymosaic.cz/...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fiser22*
hodnocení

0x

funkční odkaz zde: parketymosaic.cz/... - máte závorku moc blízko :) Jinak mě na nich nepřipadá nic neobvyklého proč je nevyužít, klasické dřevěné parkety, jen s více sukama, po navoskování by neměl být problém s drsnějším povrchem, podobné mám doma... takže za mě - proč ne :)

palenka*
hodnocení

Děkuji za reakci. Jestli se můžu zeptat, jaký máte dům? Moderní, srub, ...? Jak máte položeno - stromeček, řemen, ...? Něposlal byste třeba foto soukromou zprávou? Stojí to dost peněz a tak nechci kupovat zajíce v p...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]