Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak jistit 3f as.motor

Od: moncherry* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, jako naprostý laik jsem si dovolil použít tento dotaz, jelikož el. vůbec nerozumím. Na chalupě mám darling 35-3,, S-35-V-200-1,3/0,2.El.motor je přírubový AS.mot 3~4AP90L-4, 1,5KW S1 5HzIP 54 IM 3681 Y/ 380/220 V 1410F cos 0,82 3,6/6,2 A 3214 6844.9 8908 Toje vše co jsem opsal ze štítku spáleného el.motoru. Doufám, že správně. Bylo mi sděleno, že by mělo být před motorem ( ve velmi vlhkém sklepě ) nějaké jištění .Děkuji za ochotu a radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

host*
hodnocení

2x

Motorový třífázový jistič - spouštěč ve skříňce s předepsaným krytím. Nejlépe vám poradí například v Aqua-Thermo, kde darlingy prodávají a opravují. Nebo by to měl vědět elektrikář.

Vypadá to asi takto cerpadla-ovsp.cz/... a je to zapojené mezi přívodem ze zdi a tlakovým spínčem čerpadla.

Zapojení samozřejmě provádí kvalifikovaný elektrikář, který ručí za bezpečnost provedení i bezpečnost provozu a vaší bezpečnost.

Jistič je vidět například na obrázku na aquapumpe.cz/...

doplněno 13.05.16 22:41:

Nebo na obrázku na d1.cdn.szn.cz/... kde je zřejmě součástí dodávky čerpadla i s motorovým jističem a kabelem.

Souhlasím, základem je "motorák" (motorový spouštěč), samozřejmě správně nastavený dle štítkových hodnot.

hodnocení

0x

Potrebujete niečo také,samozrejme s rozsahom prúdu podľa elektromotora, google.sk/... plus inštalačnú krabicu.Elektromotor väčšinou zhorí vtedy,ak čerpadlo ide na sucho alebo sa v ňom niečo blokne.Aby nešlo na sucho,tak sa dá použiť ešte hladinový snímač do studne: sigmashop.sk/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]