Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Madlo k balkónovým dveřím

Od: samurraj® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den přeji. Na balkonových, plastových dveřích (něco jako na obrázku) není ze starny z balkonu žádné madlo, takže zavírání je docela obtížné. Samozřejmě madlo v barvě dokoupím, jen se chci někoho fundovaného zeptat, jaké vruty použít do plastového materiálu, abych nějakým blbě zvoleným vruťákem nepoškodil dveře. Děkuji za odpověď.

Madlo k balkónovým dveřím

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, já bych uvažoval tak, že za tím plastem bude kovový (dutý) rám. Takže, vruty krátké (tedy, až do rámu, ale ne skrz dveře) a samořezné. Zdravím!

P.S. Případně madlo přilepit (ale, nejsem zastánce lepení, protože mu moc nevěřím).

doplněno 12.05.16 08:20:

Ono by to šlo asi přilepit dobře. Ovšem, bude to venku a pod vlivem počasí. Také to celé bude lepeno jen k té plastové vrstvě a za ní se to bude tahat. Nevím, jestli by se to nějak "nevytahalo" nebo neodtrhlo od toho vnitřního rámu. Vrut je jistější.

hodnocení

Bene díky za odpověď. To lepení mě také napadlo, ale též mu moc nevěřím. I když na druhou stranu lepil jsem na plsatové dveře věšáček na oblečení a drží to pěkně a to tam jsou navěšené těžké zimní bundy i s nářadím v kapsách :) Lepil jsem to T-Rexem.

hodnocení

1x

Ono to současné madlo moc dlouho nevydrží...postupně praská, až se rozlomí úplně...vlastní zkušenost...asi ošizená čína. Počítejte tak dva - tři roky, pak výměna, hlavně na slunci...aby s tím lepidlem nebyl problém; u nás to byly samořezky, výměna velmi rychlá. Dívám se po kovovém madlu, trvanlivějším, prozatím jsem nenarazil...pokud víte, dejte vědět, kde ho mají...

hodnocení

Já tam klidně dám kovové madlo, akorát musí být v tmavém odstínu, jako dveře. Asi by blbě vypadalo, když jsou tmavě hnědé dveře a pozlacené madlo.*smich*

slzicka*
hodnocení

0x

Já mám madlo nalepené a drží. Lepila jsem to patexem, takový ten do pistole co přilepí skoro všechno. Stačila ho kapička a už to drží roky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]