Nejste přihlášen/a.
Zda a jak lze fermentovat vepřové maso?Děkuji za odpověď. Sona Vnkova
Já si myslím, že nelze. Ačkoliv, v kanceláři u mé maminky uklízela Ruska a ta vyprávěla, že nikdy neměli lednici a tak maso, na podzim zašlápavali v kusech do zelí, které nechávali zkvasit na kyselé.
Když zjistíme, co to fermentace vlastně je, pak si myslím, že opravdu nelze.. potravinovezahrady.cz/...
cicko, mp, Hahanaj, fakt! Máte pravdu.
Myslím, Babko, že jste to zaměnila. Přesně jak se píše fermentace je ten uherák, pršut a podobně. Prostě logicky vše proti současným předpisům. Prostě co je zralejší je lepší. Suší se to i několik měsíců. Jak dlouho zrají sýry. To by opatrný člověk nikdy nesnědl - ale taky by nepoznal něco dobrého.
doplněno 11.05.16 21:41:Nejlepší sýry kupuju v Makru ve slevovce tak 14 dní po záruce za polovinu ceny. Ty jsou nejlepší, a ještě ušetřím. Musí být uleželé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.