Nejste přihlášen/a.
ahoj rádcové. Rád bych znal váš názor. Mám byt v přízemí bytového domu s malou předzahrádkou, kam jsem si koupil plynový lávový gril a ted v týdnu jsem zkoušel poprvé grilovat klobásky, ale z grilu se z odkapávajícího tuku docela dost kouřilo. Sousedi nic neříkali, protože grilování bylo jen krátké, ale stejně mám takové obavy, že by jim to mohlo vadit a proto zvažuji jestli nedat gril pryc a obejít se bez grilování. Jaký na to máte vy názor? grilovat, nebo by to mohlo být pro sousedy obtěžující, ikdyž je to jen plynový gril? Díky všem za názory
Dobrý den, ano, je to obtěžující, protože ne každý má rád zápach spáleného masa.
Ovšem, je to tak rozšířené a moderní, že to ani radnice nezakazují (oheň vadí, gril ne).
A je to cítit hodně daleko. Zdravím!
doplněno 11.05.16 00:08:Ono to grilování není pouze zápach, ale také se neprovádí mlčky. Znám to z okolí.
Začne se odpoledne, griluje se a hoduje - a jak se k tomu pije, tak hovor přechází v řev, vulgárnosti a smích, který končí hluboko po půlnoci. A to je tak jediné, na co si lze stěžovat (tedy, na rušení nočního klidu - ne na vlezlý zápach).
Takže máte dilema a obavu, že by grilování v baráku a smrad z Babišovo chemických buřtů mohlo sousedům vadit. A potřebujete radu, protože sám to nedáte. Jinak vše v pořádku?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.