Nejste přihlášen/a.
Na zničení mechu ve spárách zámkové dlažby jsem použil roztok zelené skalice v doporučeném poměru 400 g/10 litrů vody.Po polití šedé zámkové dlažby na ní zůstaly po celé ploše hnědé fleky,které jsem se snažil očistit proudem vody a tvrdým koštětem.Hnědé zabarvení dlažby se mi však odstranit nepodařilo.Prosím,poradíte mi někdo,co s tím mám udělat?Nepomohl by nějaký nátěr a nebo nějaký chemický přípravek?Za všechny náměty předem mnohokráte děkuji.
jediné co mě napadlo je kyselina solná. ale radši jenom lehce vyskošet na některé jedné kostce zámkovky, žere jak beton, tak železo, možná to změní barvu na zeleno,možná to tu kostku vyčistí, ale šel bych to skusit ta flaška stojí 30 kč. prostě bych to kápnul z flašky na dlaždici nechal kyselinu vyšumět a potom opláchnout vodou, ale opravdu jen na jedné kostičce někde v rohu. a nebo více zelené skalice a bude te to mít jednobarevné
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.