Nejste přihlášen/a.
Jaké lepidlo použít ke slepení molitanu tl. 3cm. Bude složit jako sedák na lavici. Díky Zd.
Běžně dostupný Chemoprén(vyberte správný druh,dle nápisů na obalu)
doplněno 09.05.16 13:18:...joa dokonce jsem to našla i tady...je to pátá otázka... hobby.idnes.cz/...
Dobrý den, já bych ho vůbec nelepil, ale sešil režnou nití - spoj nebude tvrdý, držet to bude stále a ani voda tomu nevadí (vyprání). Zdravím!
doplněno 09.05.16 18:14:Myslím, že část rádců rozumí dotazu tak, že chcete přilepit molitan k něčemu. Já jsem to pochopil tak, že chcete spojit dva kusy molitanu k sobě - podle toho buď lepit nebo sešít.
Keď to má slúžiť len na sedenie,tak by som ho tiež nelepil.Urobil by som naň obliečku.Molitan vložil do vnútra,na okraj prišil nejaký kus stužky ktorov by som celú podložku upevnil na lavici.Molitan by na lavičke držal a "neutekal" by z nej.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.