Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení pračky

Od: kali* odpovědí: 3 změna:

Zdravím, měl bych otázku ohledně zapojení pračky do umyvadlového sifonu. Až doteď jsem měl provizorně, sice asi na 3 roky :-D, vyřešené vypouštění ,,na prasáka,, do vany. Teď nám ale v domě pobíhali instalatéři, kteří prováděli výměnu stoupaček, tak jsem je zneužil na zapojení pračky do sifonu. Napojení provedli přes protizápachovou klapku (tu s kuličkou). Pračka se ale při vypouštění evidentně pere s protitlakem, soustava hučí jak kdyby měla odjet a především se celá vypouštěcí hadice dost klepe (říkám si, že za pár měsíců vyskočí a vytopím si byt :-D). Ráno jsem se jich na to ptal, a prý se to může stát, že to nevadí. Ale říkám si, nezničí se třeba čerpadlo nebo tak něco? Nepřipadá mi to jako projev správné funkce. Díky za rady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

já bych tu klapku s kuličkou vyhodil nebo to vylaboroval tak aby to bylo průchozí

osobně mám na myčku a pračku udělanou takovou rozdvojku ještě před sifonem je to bez klapky a neni stim jedinej problém

Zapojení pračky
kali*

Tak jsem vyndal kuličku s pružinkou a fungujeme bez problému :-D

ovczaak*
hodnocení

0x

kulička funguje jako zápachový uzávěr,nechal bych ji tam. možná bych jen zkrátil pružinku,at se zmenší síla,kterou tlačí...a pro dabla,co se stane,až se ucpe sifon a pračka s myčkou budou vypouštět? přes dřez to vyteče do kuchyně? už jsem to viděl,nic hezkého...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]