Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samonosná teleskopická brána

Od: jirisima odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

k RD chci realizovat dvoudílnou samonosnou teleskopickou bránu. Šíře vjezdu cca 4m. Chci se zeptat, co na takovou bránu musím mít jako stavební připravenost, popřípadě doporučte nějakou firmu v Hradci Králové a okolí, která tyto brány umí a poradila by stavební připravenost.

Díky

Jiří Šíma

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirisima
hodnocení

... a ještě bych se zeptal, zda se dá někde najít princip jak to funguje ( co v čem jezdí, kde je motor atd .. ) že bych si to poptal u nějakého šikuly v okolí.

Díky

Jiří Šíma

hodnocení

0x
Poptejte u konkrétní firmy. Po mě chtěli betonový základ, rovný. Rozměry už nevím, ale udělal jsem větší, protože mi to tak vyšlo. Cca 150x50 a metr do hloubky? Už si nepamatuji přesně. Raději jsem to udělal navíc ještě to tvaru T, aby se nemohla vyvrátit. U souseda jiná firma chtěla rovnou zabetonovat sloupek. Takže metody jsou různé. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]