Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
před třemi týdny jsem položil plovoucí podlahu. Klasika: Nivelačka, mirelon 3mm, podlaha. Včera jsem si všimnul, že na dvou místech (nejvíce zatěžovaných) se jedna z lamel zdvihla o malý kousek nad ostatní. Patrné je to v podélném spoji a to zejména tehdy, když si stoupnu hned vedle něj. V tu chvíli se lamela, na které stojím jakoby zaboří do mirelonu ale vedlejší zůstane v rvině s ostatními. Jsem si celkem jist, že za to nemůže technologická chyba při pokládce, ale nekvalitní podlaha. Zřejmě se poškodily zámačky (pero drážka).
Napadlo mne, že bych mohl vzít lepidlo na dřevo, a prostor mezi lamelami s ním natřít a zafixovat v rovině. Myslíte, že je to dobrý nápad? Může to fungovat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.