Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu,jakou venkovní anténu sehnat na DVBT,pro dobrý příjem polských a českých programů.Jsem v Třinci a na vysílač Wisla je to letecky cca-30km.Jiný směr je zastíněn domy.Nechci volat anténaře.Nova,prima,atd.začínají až od 610mhz.Skusit širokopasmovou,nebo směrovou?Na sito chytám 56 programů,ale co se týče českých trhají./slabý signal/
Poradte.
Večer se podívám,co chytá 60.kanál.Jestli nic,tak kupuju.Předem dík za radu.Málem jsem se chytil na síto/polské/za 50 zlotých.Cenově je sice stejná,ale dizainově...
Správnou anténu vám po internetu nikdo neporadí, tu lze vybrat jedině na základě naměřených hodnot signálu v daném místě. Navíc pokud chcete v Třinci přijímat české i zahraniční programy, je třeba použít minimálně dvě antény a dále řešit slučování kanálů, atd. Taky jsem z Třinecka, občas něco montuji a měřák je pro kvalitní výsledek nezbytností.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.