Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myčka- MORA VM631 X

Od: rooney* odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer, máte doma někdo tuto myčku MORA VM631 X? Já ji mám nově zakoupenou a mám trochu problém s jejím nastavení, tak bych potřeboval někoho ochotného pomoci.

Konkrétně jsem se zasekl u bodu "Úprava spotřeby soli"

Píše se tam- 1.) Otevřete dveře, zapněte myčku- tu samozřejmě vše vím :)

2.) tady nastává problém-Podržte tlačítko Start/Pause po dobu delší než 3 vteřiny; tím aktivujete režim nasatvení měkčovače vody (do 60 vteřin po zapnutí spotřebiče)

- talčítko Start/Pause držím třeba 10 vteřin ale nemá to žádný efekt. Neotevře se mi žádné menu. Jak poznám, a docílím toho že se mi menu zobrazí?

3.) Stiskem tlačítka Program zvolte příslušné nastavení podle místních podmínek; nastavení se mění v tomto pořadí: H 1 - H 2 - H3 - H 4 - H 5 - H 6

- jestli se mi ani menu zobrazit nemá a po 3 vteřinách se automaticky přepne tak stejně nevím jak nastavit např. H 6 ...

Má doma někdo tuto myčku a byl by někdo ochotný mi pomoci?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Otevřete dveře - zapnete - do minuty, dalším přidržením START/PAUSE se má objevit H1 (nejspíše nejnižší tvrdost) - tlačítkem PROGRAM budete po každém stlačení měnit až k H6 (stále dokola). Jak to nastavíte, myčka si to zapamatuje a vrátí se do pohotovostního stavu.

tex*
hodnocení

0x

pokud nepomohla rada od wlezley@ tak se podívejte pořádně do návodu. Já sice nemám myčku MORA, ale na té mé se množství soli nastavuje podobně, tedy podržením startu na několik vteřin, ale co je důležité, tak nastavení soli se provádí tak, že musím mít na myčce navolen konkrétní program (i když s ním nemyju) a pak je možné měnit sůl podržením startu. V jiném příp. můžu držet start jak dlouho chci a nic.

Takže v mém příp. : 1)zapněte myčku, 2) zvolte programy XY, 3)podržte tl.start na cca 3 sec, 4) změňte množství dávkování soli, 5)vypněte myčku(hodnota se uloží)

Tex

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]