Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
máme dilema ohledně bazénu, který si chceme dát na zahradu k RD. nejlépe bychom chtěli nějaký v zemi, ideálně aby se nemusel i přes zimu vypouštět. Přemýšleli jsme i o zastřešení. Máte nějaké postřehy, který by byl vhodnější? Případně musí se vydávat k výstavbě bazénu stavební ohlášení či povolení? Díky za rady
Povolení je jen na kopané, a to jen na některé, jen když to přesáhne určitou plochu a hloubku, je to přesně definováno ve stavebním zákoně.
Lepší je kopaný a hlavně přelivový, ten se totiž super čistí, nevzniká na vrchu mastný pruh. Zastřešení je dobrá věc, bazén se lépe udržuje, já mám zastřešeno polykarbonátem. Stačí malej bazenek a k němu koupit protoproudTaky je super solonizační jednotka, bazém má krásnou vodu a nesmrdí chlorem. Ohřev je dobrý nějaké čerpadlo, já to má napojeno na vytápění domu.
mauntfild bych nekoupila
O mauntfilda leda ten nadzemní, nějakej úplně levnej v akci, ten vydrží jen pár let.
To mi připomíná, nedávno byla na ČT1 reportáž o reklamaci bazénu v mautfildu, během záruky jim zrezavěl a oni jim samo sebou reklamaci neuznali
Na kopané je nejlepší pozvat pár okolních firem, nechat si to od nich nacenit. Známá má Albixon, už ho má pár let a je spokojená. Já mám dělaný svépomocí, teda manželem Koupil jen to těleso bazénu, zbytek dělal sám.
Pokud nechcete do toho moc vrazit kupte si ten nadzemní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.