Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěl jsem se zeptat,jestli nemá někdo zkušenosti z přechodu od čezu k bohemia e..-mám sazbu d45d přímotop,slibují levnější sazbu,ale jak jsem si projížděl internet,tak s s nima moc lidi nejsou spokojení.Děkuji za pomoc
Marku, až na malinké drobnosti jsem spokojen s Bohemia..
Rovněž i s Čezem jsem spokojen, na RWE taky nemám kritiku, jen jedna pracovnice u přepážky mne byla nesympatická svým vyjadřováním.
Dobrý den, od ČEZu k této společnosti to je bez problémů - zpět je to už horší (musíte mít důvod výpovědi a možná zaplatit i pokutu - viz smlouva). Tak dobře uvažujte. Zdravím!
doplněno 03.05.16 11:22:Aha, Vy jste chtěl asi jen odpověď, že je ta společnost výborná. Tak jo - je výborná .
Od ČEZ nikam nechoďte. Neušetříte a za čas sem budete psát nářky. Když ptáčky lapají..., znáte to.
Doma topíme taky přímotopem a při lustrování internetem jsem narazil na článek, kde jsem se dočetl o tom, že Bohemia en. uvedla nový tarif, který si je možné nastavit jak na určito tak neurčito a úlevu by s ním měli pocítit údajně domácnosti, které si vytápí přímotopem, takže mě to samozřejmě zaujalo a řekl si, že to vyzkouším se smlouvou na neurčito. Samozřejmě mě nabádali ať si to dám aspoň na 2-3 roky, že budu mít lepší finanční podmínky, ale osobně se mi jeví smlouva bez závazku jako mnohem lepší varianta. Předpokládám, že se tedy jedná o to samé, co vám nabídli. Za sebe Vám mohu říct, zkusit to alespoň na neurčito a budete mít vlastní zkušeost.
Asi hold musí do konce roku stihnout co nejvíc telefonátu ) jelikož mně už taky ohledně toho volali, nějaký zázračný tarif, který zrušil rozdíl mezi nízkým a vysokým tarifem a všechno je za jednu cenu. Koukal jsem na to pak na netu a jako joo, nějaká úspora by se s tím dala nahnat, ale furt bylo ještě dost dodavatelů nad. S tou smlouvu na dobu neurčitou by se o tom však uvažovat dalo..
No mě spíš přijde že ty negativa jsou z předchozích let (cca 4-5let na zpátek) a hlavně od konkurenčních společností. V posledních letech narážím už i na pozitiva, takže mi přijde, že firma na sobě zamakala a konkurenci odradila, ale nevím třeba je to jen má domněnka. Za mě snad asi jen to, že alternativec je lepší cesta než klasik, je levnější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.