Nejste přihlášen/a.
Přeji všem krásný den.Prosím,máte někdo radu, jak ošetřit a čím židle vypletené banánovým listem? Ptala jsem se v obchodě,kde jsem je kupovala,ale klučík co tam byl, toho věděl stejně jako já. Jde o to,že po zimě,jak se topilo,výplet nějak vyschnul,je nepříjemné na tom sedět,je to tvrdé a jakoby píchají ta vlákna. Hledala jsem na internetu,ale asi špatně,po zadání mi vyjíždějí jenom nabídky zboží. O polstrech zatím neuvažuji,nechci výplet zakrývat. Děkuji. JISKRA
Našel jsem hodně, ale reálná rada pro údržbu tedy na webech není ... všude píší jen "správné ošetření" nebo "správná údržba" - ale konkrétně to opravdu není nikde... Max.:
"Pro běžné čištění od prachu použijte vysavač se štětinovým nádstavcem určeným na nábytek. V případě místního znečištění použijte s opatrností vlhký hadřík. V žádném případě nepoužívejte chemikálie a jiné agresivní prostředky. "
Ovšem všude uvádí polstrování - což asi bude jediná možnost "opravy".
ono se to před prodejem ošetřuje bezbarvým lakem - možná ty části, co trčí ven, bude nutné ostříhat a přelakovat komplet nějakým lakem na nábytek.. Nic jiného mne nenapadá...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.