Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výplet z banánového listí- jak ošetřovat?

Od: jiskra® odpovědí: 2 změna:

Přeji všem krásný den.Prosím,máte někdo radu, jak ošetřit a čím židle vypletené banánovým listem? Ptala jsem se v obchodě,kde jsem je kupovala,ale klučík co tam byl, toho věděl stejně jako já. Jde o to,že po zimě,jak se topilo,výplet nějak vyschnul,je nepříjemné na tom sedět,je to tvrdé a jakoby píchají ta vlákna. Hledala jsem na internetu,ale asi špatně,po zadání mi vyjíždějí jenom nabídky zboží. O polstrech zatím neuvažuji,nechci výplet zakrývat. Děkuji. JISKRA

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Našel jsem hodně, ale reálná rada pro údržbu tedy na webech není ... všude píší jen "správné ošetření" nebo "správná údržba" - ale konkrétně to opravdu není nikde... Max.:

"Pro běžné čištění od prachu použijte vysavač se štětinovým nádstavcem určeným na nábytek. V případě místního znečištění použijte s opatrností vlhký hadřík. V žádném případě nepoužívejte chemikálie a jiné agresivní prostředky. "

Ovšem všude uvádí polstrování - což asi bude jediná možnost "opravy".

doplněno 04.05.16 07:30:

ono se to před prodejem ošetřuje bezbarvým lakem - možná ty části, co trčí ven, bude nutné ostříhat a přelakovat komplet nějakým lakem na nábytek.. Nic jiného mne nenapadá...

hodnocení

Děkuji Vám za snahu a čas.Zkusím ještě popátrat a třeba i tady bude někdo vědět. Krásný večer. JISKRA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]