Nejste přihlášen/a.
Ahoj rádcové,
rád bych se s vámi poradil ohledně plísně a vlhkosti v bytu. Nedávno jsme se přestěhovali do bytu který je ve starším domě ale od začátku tu bojujeme s plísní a vlhkostí. Po cca týdnu se nám objevila plíseň v kuchyni tak jsem koupil Savo na plísně a je to ok, potom se nám objevila i v ložnici tak jsem to taky vystříkal ale vrací se nám pořád. Větráme co se to dá ale máme malé tříměsíční miminko tak to nejde taky větrat uplně celý den. Jestli někdo máte jakoukoli radu budeme rádi. Děkuji za pozornost
Zdravím, Savo proti plísni sice plíseň "trochu" zabije a zeď vybělí, ale díky soli, která v něm je dané místo potom paradoxně zdrojem vyšší vlvhkosti, než před zásahem. Musí se opravdu najít příčina. Savo proti plísni je něco podobného, jako rezavé auto omazat Tlumexem a nikdo nic nepozná, problém to ale neřeší.,
Já řeším podobný problém, ale za skříní v ložnici. Savo je řešení na chvilku, zeď zbělí, plíseň zmizí - a zase se objeví. Narazil jsem teď na nějaký nový přípravek, jmenuje se to Klinosan, je to nějaký druh stěrky, slyšeli jste o tom někdo? Je to k něčemu? Máte s tím někdo zkušenost? Díky, Jan Novák
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.