Nejste přihlášen/a.
Mam kolo se zlomenou predni odpruzenou vidlici. Zlom je na obou pistech tesne pod svary k vodorovnemu kusu ktery je pak privareny ke trubce na ktere jsou loziska k uchyceni do ramu. Radsi to nafotim, pozdeji. Jde mi o to jestli pujde vlozit dostatecne silnou trubku s vnejsim rozmerem stejnym nebo podobnym jako vnitrni rozmer trubky vidlice tak aby ten zlom zase drzel pohromade. Fotky budou kolem poledne.
doplněno 03.05.16 14:32:
Nova odpruzena vidlice se mi nevejde do rozpoctu, ani ta nejlevnejsi. Tahle vidlice uz me poslala do nemocnice, samotnou nehodu si nepamatuju, ale pravdepodobne jsem rachnul hlavou a rukama na asfalt, mozna chodnik. A jen jeden zub se mi snazil zmizet, uz zase drzi. ![]()
Kdyz tam vrazim trubku s troj- az ctyr-nasobne tlustsi stenou tak by to mohlo drzet pohromade?
1x
Osobně bych to NIKDY nedělal..to není žádná legrace a až Vám to ve sjezdu v 70km/h rupne..Pokud přežijete, napište.
Podobné opravy bych nedělal ani na "vhodnějších" místech rámu (hliníkového), u starého železného resp.CrMo rámu se to opravit dalo, když to člověk uměl.
1x
Jeste ji rozeberu, vycistim a namazu, pripadne vymenim vnitrek aby se to nehybalo, protoze pevna vidlice kterou jsem tuhle nahradil nema kam dat brzdy takze jezdim jen na zadni brzdy. A jeste jednou, penize jsou natesno.
Tohle zahodit a dát jinou vidli.
Nová pevná stojí kolem 300,- Nebo můžeš obejít cyklisty a něco vyškemrat za hezký voči. Rozumná oprava tohohle tě vyjde dráž než nová vidle...
Kdo chce opici musí mít i na banány.
Oprava samodomo - jednou si dát do rypáku ti nestačilo? A když hodíš tu šipku před auto tak budeš ještě na placku :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.