Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co říkáte na tuto svářečku?

Od: samurraj® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den všem, od Čtvrtka v Lidlu budou mít svářečku Parkside a samostmívací kukly. Jelikož svářečku dost častu potřebuji a nechce se mi všude tahat tu naší metrákovou do 400W, tak by se mi hodila do 230V nějaká přes rameno. Akorát ty svářečky, co jsem koukal stojí okolo desítky a tady v Lidlu to mají za dvojku. Takže jak to bude s kvalitou je ve hvězdách, respektive, aby se ze sváření nestalo trápení. Co myslíte?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Koupil jsem otci před dvěma roky (?) tuto svarecky-obchod.cz/...

Je výborná, lehká, pro hobby svařování naprosto super. V akci bylo vč. zatmavovací kukly a kufru tuším 6100,- vč. pošty.

Co se týče Lidlové kvality, na pár nějakých prací ročně se jistě dá použít, ale to už za ty prachy raději pozvu nějakého kamaráda na víkendovou žranici a on si to odpracuje...

hodnocení

Děkuji za odpověď

hodnocení

1x
Mám 250A invertor za nejakých 3500,- (zatezovatel při 120A je 100%) a automatickou kuklu z ebay za 600,-
To prditko z lidlu ma maximum 80A a tipuju ze použitelné bude tak 50A a to je strašně málo.
Jinak nářadí z lidlu mám celkem rád a používám ho.

asd1
hodnocení

0x

Na lepení zahradní branky to asi stačí, záruka 3 roky... Na cokoliv většího nedoporučuju. Kvalitní svářečka stojí od 5000,- - dop. něco od Kuhtreiberovců - Kit In, Gama, Omicron, ty jsou kvalitou o několik řádů výš...

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj.

Až půjdu nakoupit sousedovic stařence, tak se na to číhnu. Hlavní je, aby, na to takové ..Malé domácí sváření,, měl aparátek chladící ventilátor. Bez něj bych to nebral. Samovolně to chladne moc dlouho. Kámoš to má a už dávno ví, že koupil špatně.

honzmalatny*
hodnocení

0x

Těžko říct, já jsem koupil gammu 166 a spokojenost.

slzicka*
hodnocení

0x

Já se na ni ptala včera, chtěla jsem ji k narozkám pro bratra, ale byla mi vymluvena.

poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]