Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem, od Čtvrtka v Lidlu budou mít svářečku Parkside a samostmívací kukly. Jelikož svářečku dost častu potřebuji a nechce se mi všude tahat tu naší metrákovou do 400W, tak by se mi hodila do 230V nějaká přes rameno. Akorát ty svářečky, co jsem koukal stojí okolo desítky a tady v Lidlu to mají za dvojku. Takže jak to bude s kvalitou je ve hvězdách, respektive, aby se ze sváření nestalo trápení. Co myslíte?
Koupil jsem otci před dvěma roky (?) tuto svarecky-obchod.cz/...
Je výborná, lehká, pro hobby svařování naprosto super. V akci bylo vč. zatmavovací kukly a kufru tuším 6100,- vč. pošty.
Co se týče Lidlové kvality, na pár nějakých prací ročně se jistě dá použít, ale to už za ty prachy raději pozvu nějakého kamaráda na víkendovou žranici a on si to odpracuje...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.