Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou sadu nářadí?

Od: moncuskr odpovědí: 17 změna:

Zdravím, chtěla bych se poradit se skušenějšími. Mám v plánu koupit příteli na vánoce sadu nářadí. Na internetu jsem našla dvě, které by se mi "líbily":D. Buďto tato dum.bazos.cz/... nebo tato nako.cz/... . Využití bych viděla hlavně v takových těch občasných domácích pracech, kdy se sem tam něco pokazí. Prosím o radu, popř. o návrhy jiných ( lepších ) sad. Moc děkuju, Monika

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

2x

Nebral bych ani jednu.

Navíc ATX se honosí tím, že je to vyrobené v ČR, ale skutečně není.

Je to sice stejný výrobce, jako pro ATX, ale poměr cena/výbava je perfektní a tato gola je vhodná na běžné domací kutilství, opravy, atd. . .

aukro.cz/...

moncuskr
hodnocení

Děkuji moc za odpověď , určitě se jedná o lepší variantu :), ovšem já bych potřebovala něco levnějšího.

hanher*

Nedoporučoval bych šetřit, trošku si přihodit a koupit tuto velkou sadu, která udělá určitě radost.

Opravuji s ní i náklaďák a zatím s ní nebyl jedinný problém, navíc jsou tam nejpoužívanější rozměry všech možných imbusů, torxů a šroubováků, takže do budoucna téměř odpadá nějaké dokupování dalšího nářadí.

Ale záleží to na Vás.

moto*

Mohu potvrdit, tuto sadu také mám a je velmi kvalitní. Trouvnu si trvdit, že tato sada má v podstatě profi kvalitu. A přesně tu stejnou sadu prodávají i v kamenných prodejnách za cca dvojnásobek.

díky za tip, zrovna taky nějakou "kutil" gola sadu za rozumné peníze sháním, na nějaké ty jednodušší opravy na autě a další věci doma, tak jsem ji rovnou objednal :)

asdd

Vypadá podobně jako Powerfix z Lidlu. Kvalita za tu cenu výborná.

lidl.de/...

petrkast

tak tohle doporučuji, je tam vše co je třeba, jen trhák mě praskl. ale na poloose a s dvojmetrovou trubkou. - moje chyba.

hanher*

Podoba není čistě náhodná, jedná se o stejnou sadu.

Liší se např. barvou rukojetí apod.

doplněno 02.12.13 18:24:

a v tomto případě i jiným rozložením v kufru.

doplněno 02.12.13 18:25:

aukro.cz/...

moncuskr
hodnocení

S tou cenou jste měl pravdu, nechala jsem si to promyslet a raději zaplatím více :). Dívala jsem se i na sadu, kterou jste zveřejnil jako druhou. Je stejná jako ta první? Musím se totiž mezi nimi rozhodnout.

hanher*

Ta první je levnější a má o 14 dílů víc.

hodnocení

2x

Taky záleží co to zamená "doma něco pokazí" . Pokud to znamená na domku a autě, tak ta sada co navrhl hanher je za ty peníze docela dost bohatá.

Pokud doma znamená v malé domácnosti v paneláku, kde potřebujete akorát tak složit skříňku z Ikea a rozmontovat fén, tak ty velké klíče moc nevyužije a ani většinou těch bitů se do domácích spotřebičů nedostane, protože jsou krátké. Potom by byly vhodnější nějaké sady kvalitnějších šroubováků, kleště..

moncuskr
hodnocení

*zkušenějšími

patronka*
hodnocení

0x

Pro běžné domácí opravy úplně stačí ta Extol Craft, není to vůbec špatné nářadí. Je tam všechno základní potřebné a pěkně pohromadě v kufříku. Jsem sice žena, ale nářadí je můj koníček a léta jsem pracovala jako vedoucí železářství. Extol jsme testovali, když značka u nás na trhu začínala. Vždycky je možné pak podle potřeby doplňovat.

doplněno 02.12.13 21:56:

Gola se běžně v domácnosti moc nevyužije a náklaďák taky kde kdo nemá. Stačí vyměnit bity PZ 1 a PZ 2, případně i PH 2.

hanher*

@patronka

Jasně, já píšu ze své zkušenosti, co všechno snesla a je pořád kompletní a plně funkční.

A rozdíl, jestli 700,- Kč, nebo 800,- za obsáhlejší sadu je velký.

daniell*
hodnocení

0x

mohu doporučit Gola sady od výrobce Proteco , kvalitní příslušenství (opravdu suprové bity i ořechy takové jako málokteré). Hodnotím jako řemeslník, který tuto gola sadu používá každý den ... bez problému, naprosto super.

doplněno 02.12.13 18:34:

řekl bych že vám opravdu vydrží do smrti ... v mém případě to bylo tak že se sice ani ráčna ani ořechy nebo bity nerozbyli a kufru je skutečně také kvalitní (jsou k dispozici i hliníkové), ale něco jsem postrácel, zašpinil tak jsem si koupil druhou tu stejnou novou.

hanher*

Pro Proteco to vyrábí stejný výrobce, jako sady výše. Liší se pouze barvou rukojeti, nápisem a hlavně cenou.

daniell*

mají ale vlastní příslušenství (ořechy,bity) s ostatníma značkama jsem tak spokojen nebyl. Nechci tím říct že ta a ta značka je nejlepší a ostatná jsou uplně na hovno .. Každému vyhovuje něco jiného.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]