Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škrtítka na hadici

Od: erdogan odpovědí: 6 změna:

Ahoj, mám hadici a koncovku na hadici. Když hadici navlíknu na koncovku a vodovodní koncovku, pustím vodu tak mi hadice snadno sjíždí. Existuje nějaké škrtítko ke koupi, které bude hadici držet tam, kam patří? Doporučení?

Škrtítka na hadici

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Pokud si nepotrpíš na parádu, můžeš použít \"svorku\" našich dědů a otců...
Polotvrdým drátem (tak do průměru 2 mm, nebo co je zrovna po ruce) jednou-dvakrát obmotat nasazenou hadici, dotáhnout a konce skroutit kombinačkami...
Laciné, trvanlivé, funkční, rychlé, osvědčené.
K tomu kohoutku se to hodí. K té trysce či postřikovači bych na druhý konec koupil a namontovat originál spojku na hadici, jednoduchá výměna nástrojů, tryska, pistole, postřikovač, a pod.

honzmalatny*
hodnocení

1x

Sk pásky, dle průměru hadice.

Škrtítka na hadici #2

planetka*
hodnocení

0x

ladinpraha*
hodnocení

0x

hodnocení

0x

Tak, jak radí @hejkal, na vodovodní výpusť montuji toto zkraceno.cz/... na hadici oboustranně toto zkraceno.cz/... podle obrázku je to asi 1/2"hadice (ale není problém koupit i na 3/4") a je postaráno, dá se měnit, spojovat hadice pomocí spojek zkraceno.cz/... a nepotřebujete žádné nářadí...maximálně nůž na srovnání konce hadice...odzkoušeno už pár let...

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj.

Odpověděno bylo, ale doplnil bych něco k tý hadici. Připadá mi slabší průměrem než ty klasické a tak se může vysmekávat z toho plastovýho šroubovacího svěrného šroubení. A pak by asi lépe držela tou sponkou nebo drátem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]