Příliš dlouho nevydrží. Já bych to jen typla. Do pozítřka? Dejte je na mražák. Když je budete potřebovat, dejte je dolů, do ledničky, aby pomalu rozmrzla.
aneta1992
Ja je prave koupila ve ctvrtek u reznika,tak nevim jestli je jeste muzt0 dat do polivky. Nijak to nesmrdi.
aneta1992
Dekuji,uz je radeji vyhodim
hahanaj*
škoda, no - podruhé si raděj zavářku z jater hned udělejte a můžete ji zamrazit a pak použít kdykoliv, taky to tak dělávám
do druhého dne - pak už bych je nejedla...vnitřnosti všeobecně mají katší dobu uschování než běžné maso, pokud je dnes nezpracujete dejte do dozy a zamražte je
A jak máte nastavenou lednici, na kolik stupňů? Pokud na 3C 2dny dají, pokud na 6C nechal bych je max do druhého dne. Pokud máte v lednici zónu pro maso, kde je teplota kolem 0C vydržely by podstatně déle. Ale játra není problém zmrazit, neřekl bych že je to na nich po rozmrazeni poznat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.