Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Orosená okna

Od: matejvambi* odpovědí: 5 změna:

Zdravím. Mám hliníková okna s izolačními dvojskly, Okna se mi potí zevnitř (mezi skly). Nejvíce zamlžena jsou většinou když na ně svítí slunce, nechápu to a nemohl by mi někdo poradit co by se s tím dalo dělat? děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fero*
hodnocení

1x

Dobrý den,okna ,respektive dvojskla již netěsní a potřebují vyměnit.Nedávno jsem viděl v televizi nějaký pořad

myslím,že to bylo"Polopatě",kde nějaká firma právě předváděla výměnu obyčejných skel za dvojskla přímo u

zákazníka.Zkuste si to najít a s nimi se domluvit. Nic lepšího mě nenapadá.

Přeji dobré pořízení.

fero

hodnocení

0x

Chyba je v oknech - reklamujte, je nutná výměna skel.

doplněno 01.05.16 13:38:

Zachránit nelze - je nutné vyměnit sklo. Sklo se objedná a vymění bez potřeby demontáže rámů apod. - stačí jen objednat firmu, ta vyrobí na míru sklo a přehodí kus za kus. Není to tak velká investice :)

za metr čtvereční podle přání -parametrů skla - cca. 1000,- Kč.

matejvambi*
hodnocení

okna jsou stará, o reklamaci uvažovat nelze. Spíš jen přemýšlím jak okna ještě na chvíli zachránit, přeci jen to není malá investice do nových oken, ale nemine mě to. Jsou to okna v mobilheimu, a ted se začínám poohlížet o firmě, která mi okna udělá a vymění

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj.

Jo, chyba v oknech. Vlhkost leze dovnitř a tam ji nepojmou ty sací odvlhčovací granulky. Jak jsou už starý? Není pozdě něco reklamovat? To by byl poněkud průser.

pospa*
hodnocení

0x

Není nutné vyměňovat celá okna jen dvojsklo i tak nejspíš, ale otázka je jestli to stojí za to a vjké stavu ty okna jsou. Je jasné, že pokud se okna uvnitř rosí, tak tam chybí argon (plyn, kterým se meziskla plní) a jejich izolační vlastnosti budou výrazně zhoršeny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]