Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Inventorova zvaračka

Od: jurmipn odpovědí: 4 změna:

Dobrý deň, vedel by mi prosím niekto odporučiť typ, značku inventorovej zváračky? Dakujem.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzmalatny*
hodnocení

0x

Dobrý den, doma mám Gammu, typ 166. Spokojenost.

ladinpraha*
hodnocení

0x

V Lídlu je obvykle velmi slušný poměr cena/výkon. Od 5.5. je v akci.

lidl.cz/...

Tak trovna za ty peníze je to drahý špás.
Buď gamu od omicronu nebo podívat se např u Choboly na stroje jasic a pod. Vyhnout se hlavně strojum z obi a hyper super apod... .

hodnocení

0x

Doporučuji Gama 160. Mám ji již několik let a spokojenost. Výhodou je plechové šasi, které se na rozdíl od plastu nepoškodí.Dále možnost svařovat metodou TIG (WIG). Parádní je funkce lehčího zapálení oblouku, kdy si svářečka sama přidá více proudu pro zapálení oblouku, pak zase sníží na nastavený. Tato funkce se dá deaktivovat při přepnutí na TIG, pokud byste chtěl svařovat tenčí materiál a bál se propalu. Další dobrou funkcí je antistick, kdy se Vám nepřilepí elektroda ke svařovanému materiálu. Musím podotknout, že to nefunguje na 100%, občas se prostě přilepí, ale svářečka do ní aspoň přestane pouštět proud. Kolečko nastavení proudu jde trochu volněji, dá se na to ale zvyknout a nebo ho něčím podložit. Vypínání přístroje je trochu neprakticky umístěné na zadní stranu. Ale jedná seopravdu o drobnosti. No a největší výhodou je dostupný servis, neb se jedná o českého výrobce.

Inventorova zvaračka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]