Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bojler neohřívá na vařící

Od: davos* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

Mám problém instalovali jsme svépomoci kombinovaný bojler okc 125 svislý, přívod vody jsem napojil na plastovou trubku následuje pojištovací ventil a dále pancéřová hadice do bojleru na studenou vodu, výstup červené vody je do koupelny, jen mi to nechce ohřívat na horkou vodu,ručička je na žlutém poli termostat (kolečko) je na max, tepelná pojistka není vyskočená, zdá se mi že je tam i méně vody než vtom starém. jakmile odeberu teplou tak se zase nahřeje do žlutého, už si nevím rady, bojler je nový týden, prosím poradími někdo?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzmalatny*
hodnocení

0x

Zkuste vložit fotku jak máte zapojeno

doplněno 30.04.16 08:55:

Jen mě napadlo, pokud máte dobře zapojeno, píšete kombinovaný. No může být i vadné těleso, termostat a pod. Zkuste jej nahřát přes kotel a pokud budete mít vodu horkou je chyba v elektroinstalaci.Kabel, těleso, termostat, pojistka...

majsterjoe*

no ja tomuhle moc nerozumim, ale neni ta tykavka termostatu (čidlo) nějak moc povytažené? A nejede bojler jen na nizký tarif?

davos*
30.04.16 09:08
hodnocení

Bojler neohřívá na vařící
Bojler neohřívá na vařící #2
Bojler neohřívá na vařící #3
honzmalatny*

Jestli dobře chápu,máte boiler, který vám nenahřívá na vařící teplotu. Termostat máte na max, boiler jakoby je nahřátý, neodebírá proud, ale Vám se zdá teplota vody nízká.

davos*
hodnocení

Tak jsem tam dal termostat ze stareho bojleru jeste ze jsem ho nevyhodil jak to mam ve zvyku, voda varici, nejsem zadny kutil, ale uz me nebavi poslouchat manzelku ze nic neumim, dekuji vsem za rady
honzmalatny*

Takže termostat... no manželky umí být pěkné ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]