Alkapren, Chemopren popřípadě jiná podobná kontaktní lepidla.
karlos*
alkapren je na kombinaci savé-nesavé, já potřebuji nesavé - nesavé
karlos*
to diesel: .. i když výrobce tvrdí že chemoprén je určen na lepení ploch kde jedna z nich je savá? Neexistuje lepidlo na nesavé - nesavé které by nestvrdlo na kámen jako epox? Nemůžu nic najít
Nevím co tvrdí výrobce,na chemoprenu jsem to nečetl ale je to osobní skušenost!Například pryž na pryž nebo praž-kov taky není savé a drží líp než židovská víra!
Určitě chemopren,také disperzní kontaktní lepidla,ale je nutné dodržet postup práce s nimi.Lepidlo musí před spojením obou ploch nejprve skoro uschnout a pak se plochy na sebe přesně položí a dotlačí.U lina by se nemuselo trvat na přilepení,pokud je zatížení pouze pochozí.
JABRAKA
karlos*
našel jsem lepidlo kde v návodu jako jediném mluví o dvou nesavých plochách. Je o něco dražší než chemopren, a mám dojem že to bude asi skoro to samé. BISON KIT 650 ml, Kontaktní chloroprenové lepidlo, KONTAKTNÍ LEPENÍ: Pokud jsou oba lepené materiály neporézní, lepidlo naneste na obě plochy lepeného materiálu. Nechejte 10 - 25 minut zavadnout. Všechno rozpouštědlo musí být odpařené! zkusím chemopren. díky za rady
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.