Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatné splachování

Od: rukola odpovědí: 4 změna:

Prosím o radu.Mám wc kombi,ale splachuje pouze polovinu mísy - zadní část,přední čast zůstane nespláchnutá.Kde je chyba?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Vem si zrcátko a baterku a posviť pod okraj mísy do místa odkud vytéká voda. Buď je některý otvor zanesený vodním kamenem, nebo je "šupina" vodního kamene v otvoru a brání průtoku vody.

Každopádně hledej problém v místě kudy voda teče do mísy.

hodnocení

0x

Pokud vím, tak vpředu do vždy splachuje méně, vám vůbec?

rukola
hodnocení

Ne,už od začátku to nesplachovalo.Bohužel jsme zachod zapojovali později,takže v obchodě mi to neuznali a odpověď zněla,že to je takový výrobek.Už jsem zkoušela mísu prosahávat jak to tam vypadá,ale na nic jsem nepřišla.

ctenar*

Napiš výrobci o radu a pošli jim video spláchnutí (dej do nádržky [červené] potravinové barvivo, ať je voda lépe vidět).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]