Nejste přihlášen/a.
Asi máte na mysli dešťovou kanalizaci. Ta obyčejně končí někde v řece. Pravá kanalizace končí čistírnou odpadních vod. U nás ve vesnici je to jen taková boudička, v Praze na Císařském ostrově je to poněkud větší. Do dešťové kanalizace jsem sám vypouštěl odpadní vody mnoho let. Musí být povolení od hygieny, 2 x ročně jsem musel dokládat rozbor vypouštěné vody a ještě mít lapol - což je takzvaný lapač tuků a doklady o pravidelném vyvážení. Takže jsem docela rád, že už je u nás originál kanalizace. Čističku jsem zrušil, lapač tuku ale musím mít stejně dále (jsme ale restaurace, jak je to u baráků nevím).
Hlavně jsem zapoměl dodat, že jsem vodu vypouštěl po vyčištění v čističce Micro 2,5 od výrobce Aqutech Srbsko.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.