Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pripojeni se ke kanalizaci a cov

Od: jaroslavledvinka odpovědí: 4 změna:
prosim o radu, ve vesnici je kanalizace a ja se chci napojit,podminkou je zakoupit cisticku, podotykam,ze nikdo z vesnice ji nema, ja v soucasne době vyvazim jimku. dekuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
To že nikdo ve vesnici ČOV nemá..a tedy odpadní vody vypouští do obecní kanalizace (zřejmě tedy dešťové) načerno..není žádný argument.
Pokud se chcete nyní napojit Vy, tak ČOV mít musíte, nebo Vám správce kanalizace nedá povolení se napojit.

mp*
hodnocení

0x

Asi máte na mysli dešťovou kanalizaci. Ta obyčejně končí někde v řece. Pravá kanalizace končí čistírnou odpadních vod. U nás ve vesnici je to jen taková boudička, v Praze na Císařském ostrově je to poněkud větší. Do dešťové kanalizace jsem sám vypouštěl odpadní vody mnoho let. Musí být povolení od hygieny, 2 x ročně jsem musel dokládat rozbor vypouštěné vody a ještě mít lapol - což je takzvaný lapač tuků a doklady o pravidelném vyvážení. Takže jsem docela rád, že už je u nás originál kanalizace. Čističku jsem zrušil, lapač tuku ale musím mít stejně dále (jsme ale restaurace, jak je to u baráků nevím).

doplněno 27.04.16 20:59:

Hlavně jsem zapoměl dodat, že jsem vodu vypouštěl po vyčištění v čističce Micro 2,5 od výrobce Aqutech Srbsko.

jaroslavledvinka
hodnocení

bohuzel je to tak, ze mistni vypousti do kanalizace v uvozovkach,splasky konci na konci vesnice v tunce a pak dal do reky
Ale samozřejmě, to je jasné kde splašky končí.
Ale Vy to snad chcete legálně jak to má být..a ne nelegálně jak to mají sousedé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]