Mame plynovy kotel BAXI a pri pusteni teple vody ,nez zacne tect, odtece min.15 litru.Pokud netopime. Pozde zapaluje nebo co? Jedna se o kondenzacni kotel Baxi Duotec-Compakt. Nemate nekdo take takovy problem?
Nemáte dlouhý přívod vody od kotle? Když pustíte vodu, nejdřív musí odtéct ta studená, která stojí v trubce. Pak teprv přiteče teplá.
stanka*
Diky za odpoved, zda se nam, ze drive to tak netrvalo, kotel mame 2 roky. Kdyz jede kotel na topeni, tak to tak netrva, i tak diky za odpoved.
remisak*
Dnes ráno při mytí jsem si na vás zpoměl jelikož jsem včera do 22 hodiny topil, ráno v 8 hod. jsem pouštěl vodu do umyvadla které je zhruba 1,5 m od bojleru, vámi popisované množství studené vody asi odteklo nežli začala téci alespoň vlažná. takže s tím nic nenaděláme.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.