Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co se stříškou na terase

Od: korina* odpovědí: 4 změna:

prosím o nápad, mám před chatou terasu a nad ní stříšku. Konstrukce je kovová a jsou tam 60 cm díly do kerých jsou zasunuty průhledné z umělé hmoty dílydlouhé 2m.Je jich 8 těch desek.Povrch tvoří takové vlnky.Chci to nechat sundat je to staré , ještě po puvodním majiteli.Nejvíc mě vadí že jsou desky špinavé a nejde to omýt, je to uvnitř.A taky od velkých krup je to samá díra.Je to moc drahé jeden díl stojí 980kč. Chtěla bych něco jiného , nemusí to být průhledné,, světlo tam bude tři strany jsou otevřeny. Nenapadá vás chataři a CHalupáři co bych tam mohla umístit?díky Pokud se staví dcera umístím fotku.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x

nejlevnejsi jsou tenke trapezove desky z cireho polystyrenu nebo jineho plastu (cire nebo stinovane (modre, bronz)), 270/ks myslim 200x80cm a jestli vam nevadi tma, (to bych nedelal) tak Onduline sinus vlna dokonce stoji 130 ale nevim uz za jak velky dilec

korina*
hodnocení

díky podívám se po tom , tma určitě nebude.

hodnocení

0x

Pár informací o zastřešení pergol a přístřešků zenit.cz/... dále třeba něco z toho zkraceno.cz/... nebo podobné e.coleman.cz/... a mnoho salších. Bude třeba upravit podklad pro krytinu, ale to by neměl být problém pro šikovného...

korina*
hodnocení

tak jsem se na to mrkla a určitě si vyberu , ještě musím dotáhnout toho co to bude dělat aby se na to taky podíval. díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]