Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sháním talíř kovový

Od: wydra® odpovědí: 6 změna:

Potřebovala bych dva takové talíře, poradíte mi kde je sehnat? Našla jsem nějaké, ale zbytečně drahé. Díky za radu, viz foto

Sháním talíř kovový

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nikdo*
hodnocení

1x

Pokud vám stačí nerez nádobí, tak dobrý sortiment tohodle nádobí má Makro. Jinak internetové obchody s potřebami pro cukráře, restaurace apod. Třeba t ady, a tady.

hahanaj*
hodnocení

0x

eshop.liberek.cz/...

toto je z levnějších

pohanka*
hodnocení

0x

Trošku mě připomíná talíř ze starší doby. Možná antikvariát, ale asi tam budou dražší, nebo burzy.

doplněno 22.04.16 19:45:

Zadala jsem ,,cínový talíř,, a není to tak až v těch starožitnostech drahé.

hodnocení

bezne na nich serviruji v Turecku, ale nesehnala jsem ho tam. Takze starozitvost to neni. Zkusila jsem kdyz nebude, nebude :)

matylda*
hodnocení

0x

Podle obrázku se mi zdá, že se jedná o alpaku. Máme doma oválné podnosy a vypadají úplně stejně. Novou alpaku jsem na internetu nezahlédla a starou jen jako starožitnosti a tedy nijak levné. V Turecku mají leccos, co u nás ne, možná by se tam daly třeba příště někde sehnat.

hodnocení

Všem děkuji!

Sehnala jsem uz jeden docela slusny. V Turecku jsem z nich jedla, ale nesehnala. Tehdy jsem ho jeste nepotrebovala. Zatim mi to staci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]