Nejste přihlášen/a.
Ahoj Všem,
prosím o Vaše tipy, či rady a skušenosti s druhem potahu na sedací soupravě. Chci si koupit novou, ta stará nějak dosluhuje a chtěla bych získat Vaše rady jakou potahovou látku zvolit. Nyní mám nějakou látku, ale je věčně špinavá, tak ji musím často prát. Známí mi doporučují kůži, pravou, ale tam je to zase finančně náročnější. Mně by se líbila, ale vyplatí se za ty peníze? Děti jsou už odrostlé, takže nějaké vylité limonády snad nehrozí. Ale člověk nikdy neví...
Díky za tipy.
Je to o názoru na praktičnost. Kožená sedačka je snadná na údržbu ale v zimních měsících dost chladí, než se zahřeje když si sednete. V létě se zase vcelku rychle připotíte ke kůži. Osobně dávám přednost potahu mikroplyš. Sice není tak efektní jako kůže, ale svůj účel splní bezezbytku. Projděte obchody s nábytkem a porovnejte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.