Nejste přihlášen/a.
mam takovy problém .Obec udělala kanalizaci .Ja se chci napojit,ale připojku delali protlakem v hloubce cca3m ja chtel max 1,2m je to v miste kde je padající plot tudíž technicky skoro nemožné .kdo určuje hloubku?projekt mi dokonce neudělali prý na ten kousek není potřeba
myslím,že firma mne měla informovat o tom,že nejde dodržet hloubku amohlo se najít jiné řešení.jde mi o to aby protlak našli a vyvedli na1,2m myslíte,že na to nárok nemám? nechci dopadnout jako soused kterému ta stejná firma hledala napojeni 3 dny
Jsou to Nemojany54.Při první konzultaci nebyl jediný problém tak sem to neřešil . Když to pak řešili protlakem tak jsem měl za to,že podejdou vodu a stávající deš.kanalizaci najdou konec a vysadí na danou výšku!ato bylo sklamání když sem kontaktoval vedoucího a ten my jen doslovně řek.Máte to udělaný tak abyste si na to musel zavolat specializovanou firmu! Nám suska nedovolila překopy.Za dva dny celou ulic překopávali,Protože jim u dalšího protlaku praskla voda .Není divu litina z šedesátých let.Kdyby byla nějaká spolupráce tak bych zaplatil a protlačilo se o metr dál aby sem na dvoře.Niní mě čeka vytyčení vody,star.kanálu,povolení od susky ,jelikož do tři metru to je tak na díru s montážním prostorem a pažením výkopu a plotu jama jak hovado.U kanalizací mám 5 let praxe ,ale tohle jednání sem nezažil.A to jak se k tomu postavila obec?Ani nemluvit.Napoj se nebo po tobě pudem!Tak si na tu srandu někde pučim a vemu si tu spešl firmu.Hnedle se mi bude kadit líp.S pozdravem Honza
Mimochodem ochranné pásmo je asi 1,5m esi se nemýlím .Tak tam s bagrem nemám co dělat Taky HUSTý.Ojoj co já komu udělal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.