Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ráda bych věděla, zda se dá někde sehnat potah na takovouto sedačku do kuchyně, případně jak řešíte, aby se neušpinila? Děkuji.
Vždycky když jsem viděl takovouhle sedačku v kuchyni, tak byla koženková. Pak stačí vlhký hadr. Podle mě v kuchyni, obzvlášť s malými dětmi, žádný dodatečný potah nepomůže. Židle jsem taky musel potáhnout koženkou a od té doby pohoda...
@babkazov: Nojo, Babčo. Nezapomněl jsem jen napsat. Já to fakt vypustil. Skutečně. Na koženkovém sedáku vždycky byly podprdelníky. Asi to bude tím, že jednak na pocení zadele netrpím, jednak jsem furt v pohybu. Nebo okupuju příjemnější druhy nábytku
Amper má sice pravdu, ale zapomněl napsat, že se na kožence potí zadek. A to tak, že hodně. Radko, teď můžete koupit jen nějaké jednobarevné podprdelníky. Nechejte potah tak jak je, protože je to moc hezká potahovka a byl by hřích, přikrývat ji hadrama, které se budou shrnovat a vozit. Až bude špinavá a nepůjde vyčistit, pak vám sedačku někdo rozebere a vy dáte na prosezené sedáky nové molitany a velkou sešívačkou přichytnete novou potahovku.
Látky pro úpravu lavicových sestav - úprava na přání zákazníka ! nabyteksenov.cz/... Jinak jak zde psáno na lavici nějaké sedáky látkové
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.