Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odvětrávání WC a koupelny jedním větrákem?

Od: sejny* odpovědí: 4 změna:

Zdravím, potřebuji vymyslet odvětrávání WC a navíc jsem si říkal, že bych zároveň odvětrával i částečně koupelnu. Vše potřebné je v nákresu. Je možné, aby při umístění větráku tento táhl vzduch z WC i koupelny? Větrák by byl řízen časovým spínačem a vzduch by byl vyfukován do krytého průjezdu. Předem díky za rady.

Odvětrávání WC a koupelny jedním větrákem?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Proč ne, klidně to tak můžete udělat.
A když to budete chtít extra super, tak na stranu ke koupelně dejte zpětnou klapku aby smrad z WC nemohl svévolně do koupelny
sejny*
hodnocení

Já jsem měl strach, aby to táhlo vzduch zároveň i z koupelny, když je tam odbočka.

asd1

Pokud z koupelny potáhne málo, tak to jde zregulovat clonou od WC

"rovně" saje víc než z odbočky, ale ta odbočka je zase kratší tak se to vyrovná a může i sát víc z koupelny. Šlo by to spočítat.

Tu klapku určitě ano, kvůli regulaci možná na obě vtve, nebo větev koupelna klapka a větev záchod clona...

sejny*
hodnocení

A můžete mi dát i tip na vhodný větrák či clonu, klapku atd.? Nevyznám se v tom. Aby větrák neřval jak střelený zvíře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]