Nejste přihlášen/a.
Ještě jednu otázku ke geberitu bych měl. Geberit se honosí, že myslí na budoucnost a že lze později bez nákladů cokoliv dobudovat, že stačí mít přivedenou elektřinu a vodu. No jo, ale jak to udělat? To mám nechat čučet kabel z té díry co je k tomu určená ven skrz dlaždičky? To samé vodu mám vyvést nějakou hadicí? Jedná se mi třeba o aquaclean, což je takové prkénko nahrazující bidet. U geberitu žádná hadice nebyla, tak nevím jakou tam vlastně dát. Jak by jste to vyvedení elektřiny z geberitu řešili?
Stačí mrknout na stránky výrobce a tam je přesný návod
Hned na stránce 2 je přesně nakresleno kde má být přívod vody a popř. el.zásuvka, včetně kót.
Na stránce 12 je přesné umístění el. zásuvky (přívodu) dle použítého modelu.
Mě to jako přesný návod nepřijde. Jen se tam zmiňují, že některé zařízení potřebuje svou zásuvku a jiné jen přívodní kabel (takže žádná univerzálnost). O tom jak instalovat vodu (z nádržky do připraveného otvoru) a jakou hadici použít tam nic nevidím. Nejsem instalatér, tak možná jen špatně čtu. Dokážete mi i přesto poradit?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.