Nejste přihlášen/a.
Je potřeba zamáčknout slzu do oka a s fénem se rozloučit. Není funkční a je nebezpečný. heureka.cz/...
Zřejmě jsou vlasy namotané na vrtulce, kterou tím brzdí. Nebezpečný není (leda sám sobě), ale nezapínat, nebo spálíte motor! Pokud je to laciný fén, tak zahodit. Pokud je to fén drašší, zkusit opravnu, ale není jisté, jestli se tím budou chtít zabývat. Takže možná radši známého kutila.
Mojí známé přestal fungovat lepší fén, dovezený z Německa. Protože jsem nezjistil, jak se do něj leze, předal jsem ho odborníkům. Za 3 týdny mi ho vrátili jako neopravitelný, s informací, že je vadný motor a vyinkasovali částku za dagnostiku. Protože už nebylo co pokazit, vzal jsem ho lehkým násilím a dovnitř jsem se dostal (na rozdíl od servisu, kde se o to očividně ani nepokusili). Následovala jednoduchá oprava (cca 5 minut) pomocí kombinaček a fén zase funguje. (Že by "kurvítko"?)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.