Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyčistit skvrny na trikách od potu?

Od: kecka1* odpovědí: 10 změna:

Ahoj, poraďte jak mám na tričkách vyčistit skvrny od potu? Na trikách jsou tvrdé žluté skvrny...nedaří se mi to ničím vyčistit. Díky moc

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

1x

Kecko, spíš napiš, co děláš se spoceným trikem? Co jsi zkoušela na odstranění skvrn? Nevěřím, že jsi zkoušela vše. Pokud bys spocené triko ihned namočila do teplé vody s práškem, žádné skvrny se nekonají a už vůbec ne tvrdé .Když už spocené triko necháš uschnout, co potom s ním děláš?

doplněno 16.04.16 13:15:

Přiznám se, že domestos znám pouze na čištění toalety. Nemůže to být tímto? Pokud se jedná o nadměrné pocení, tak co odstranit příčinu a pak teprve řešit důsledek?

doplněno 16.04.16 13:18:

www.poradte.cz/domacnost-a-bydleni/23998-jak-vyprat-zlute-skvrny-od-potu.html

kecka1*
hodnocení

Možná je to i od deodorantu...Na trikách,halenkách...Přece když přijdu z práce nebudu všechno hned namáčet :( domestos na čistě bílé, sůl, kašičku z prášku jak píší v článku,...

pohanka*

A proč ne? Když přijdu domů, stejně se převlékám do domácího. Namočit halenku, svetřík zabere minutu a půl. Natočit vlažnou vodu, přidat trošku prášku, nebo a to já doporučuji spíše, namydlit podpaží triček obyčejným mýdlem a nechat odležet. Za čtvrt hodinky vše prožďuchat, vymáchat a nechat uschnout, nebo přidat k plné pračce a dát prát.

Nechat propocené věci uschnout v koši na prádlo znamená žluté skvrny na bílém oblečení a též změna barev u barevného. Agresivní pot dokáže barvy skvěle vyžrat.

hk
hodnocení

1x

Stačí prát práškem na 40. NE gelem.

hodnocení

0x

prozeny.blesk.cz/...

doplněno 16.04.16 12:08:

Tyhle tipy jsou odzkoušené.Kdyby nebyly,tak je tam nedávají.

kecka1*
hodnocení

Spíš jsem myslela něco co máte odzkoušené

kecka1*
hodnocení

No já myslela co máte odzkoušené třeba vy...Takové tipy mi právě nepomohly.

vjbvc
hodnocení

0x
Jestli to vyzralo barvu, tak to nepůjde nijak. A takové ty skvrny od potu jsou bohužel většinou vyzrana barva.

72mona3*
hodnocení

0x
A já jen dodám, že asi záleží i na materiálu. Mám trika X let stará, která jsou bez skvrn od potu. A mám trika rok, přesto se s nima rozloučím právě kvůli těmto skvrnám. M.

hodnocení

0x

Jen dodám, pokud se ty skrvny navíc ještě zažehlily, tak už je to konečná (((((

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]