Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jedná se o betonovou podlahu v garáži. Letos bych chtěl položit dlažbu (rako taurus), ale nevím co s podkladem.
Nátěr je z 80% soudržný. Na exponovaných místech ( hlavně pod koly aut ) je beton vydrolený. Mám v plánu nesoudržné vrstvy mechanicky odstranit - odmastit - vystříkat vapkou - beton napenetrovat a díry dorovnat lepidlem při vlastní pokládce...Nejsem si ale jistý, jestli bych neměl odstranit veškerou barvu, popř.jak podklad správně nachystat a jak se barvy z betonu nejsnáze zbavit (bude-li to potřeba). Děkuji za rady.
Dobrý den, před x lety ten sám problém, beton na něm barva a postupné drolení atd. Postupoval jsem odstraněním podkladu,který byl volný-špachtlí,vysátí, penetrace, větší díry vyplnil tmelem-lepidlem a potom položil dlažbu. Barvu jsem neškrábal, nebrousil. Mám to asi 7 let a vše drží. Netvrdím že to je nejlepší postup, jen píšu jk jsem to dělal já.
HM
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.