Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmeškaná návštěva - signalizace zvonění

Od: bazi odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zdali na trhu existuje nějaký signalizátor zmeškaného zvonění v dománosti?
Mám tím namysli to, že když nebudeme doma a někdo by u nás zvonil, tak by se např. rozblikala nějaká signalizace u domovního telefonu a my po příchodu věděli, že jsme zmeškali návštěvu.

doplněno 15.04.16 20:32:

Nepotřebuji vědět kdo zvonil, ale pouze indikaci, že někdo zvonil (možná to zní divně, ale opravdu by mi tohle stačilo), takže kukátko nepotřebuji a navíc, pokud bychom nebyli doma, tak by se zvonilo u vchodu před panelákem:)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

5x

Vkládá se papírek mezi zvonek a kladívko. Pokud někdo zazvoní, papírek vypadne ... Funguje to ovšem pouze u klasického zvonku.

rv*
hodnocení

1x

Hotové asi nebude nic. Já bych vyšel z nějakého digitálního čítače impulzů od číňanů ( do 10 $) a jeho vstup bych dal paralelně s bzučákem (po přizpůsobení)

hodnocení

0x
Docela zajímavé by ještě bylo, kdyby si takové zařízení dotyčného člověka vyfotilo a uložilo do paměti. Takový "záznamník" návštěv. To by se mi také líbilo. :)

hodnocení

0x

digitální dveřní kukátko je řešení...

hutermann.com/...

nebo přímo z číny

ebay.com/...

doplněno 15.04.16 21:07:

Případně by to šlo vyřešit arduinem + trafo + několik led jako signalizace...

Cena s přehledem do 300,-

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]