Nejste přihlášen/a.
Prosím, poradíte mi? Dostala jsem za úkol k padesátinám koupit dárek. Složili jsme se a paní projevila zájem o osobní váhu s měřením tuku. Mě tohle nic neříká (obdarované také ne) a já vybírala jen podle ceny. Máme 5,5 tisíce a narazila jsem na tuto váhu. heureka.cz/...
Máte někdo zkušenosti s těmito váhami? Koupit? Nekoupit? Koupit jinou? hmm, děkuji za nápovědu. Uška
Myslím, že tato značka je docela předražená. Sám mám z lekárny tento typ váhy (asi před osmi lety stála asi 3 tisíce) Omron je docela značka a mě osobně fungovala (dneska mě to už přestalo bavit měřit si tuky - zase používám nejjednodušší způsob měření - takzvanou páskovou metodu - 1 cm v pase navíc - 1 kilo navíc) docsimon.cz/...
Mám Tefal, Boddy signal, také byla drahá a je mi to k ničemu, protože jen to nastavení je tak zdlouhavé a komplikované, že ji používám pouze na vážení. A pak, i když tam uvidíte nějaká čísla, tak co pak dál? Nic. Vlastní zkušenost. prostě jsem se na to měření vykašlala. Ale jinak to vypadá hezky, tajemně ![]()
Děkuji za tip na levnější váhu. Měla háček - nezobrazovala množství vody v těle. Koupila jsem tu v mém dotazu, také si myslím, že je předražená, ale splnila účel. Oslava se vydařila a byla maximální spokojenost.
Jen jsem sondovala k čemu váha bude sloužit.. Paní dělala ve zdravé výživě a nyní odešla do inv. důchodu, absolvuje půl roční kurz na výživovou poradkyni. Fandím takovým lidem, že i při zdr. potížích najdou cestu jak si přivydělat.
Kdo měl zájem, z oslavy odešel s rozborem svého vlastního těla. Já i když nemám nadváhu, žádné viditelné špeky, tak mám málo vody v těle ( vím, že piji málo) a to nejhorší - vnitřního tuku mám o 30% víc než bych měla mít.Chtělo by to tento tuk přeměnit ve svaly.
No jo, taková dobrá anglická není k zahození.![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.