Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uzavíratelný voděodolný pevný sáček

Od: nufan odpovědí: 12 změna:

Zdravím,

sháním nějaký sáček, který je možné uzavírat a je voděodolný.

Potřebuji Umístit do kovového obalu nějaké drobnosti, alebohužel se do něj kvůli rozměrům nevejde žádná větší krabička. Sáček by tedy poskytl lepší využití vnitřního prostoru kovové schránky. Proto hledám nějaký takový pevný sáček, který by obsah udržel v suchu, i kdyby se na nějakou dobu ocitla kovová schránka obsahující sáček pod vodou.

Díky moc za tipy ;)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

basicallymarek
hodnocení

0x

Ahoj. Ideální jsou sáčky z Ikei, jsou voděodolné a opravdu fungují a pokud vím nejsou drahé :)

nufan
hodnocení

A nemáš prosím nějaký odkaz nebo něco, podle čeho bych to mohl na prodejně najít? ;)

ctenar*
hodnocení

0x

aLOKSAK

Jak to má být velké?

nufan
hodnocení

Otvor kovové schránky je rozměru 7 x 5,5 cm, na délku má asi 30 cm, což mě tedy nelimituje.

ctenar*
hodnocení

0x

Co místo plechové krabičky použít rovnou nějaký kontejner na jídlo?

nufan
hodnocení

Jj to bych použil, ale potřebuji to zamknout na místě, které je volně přístupné, proto ta kovová schránka. A už jsem ji vyrobil v tomto rozměru, proto se mi ji nechce jen tak zahodit ;)

hodnocení

0x

Na vodotěsnost ZIP-sáčku bych nevsadil ani korunu. Co takhle obyčejný igelitový sáček (ne mikrotenový) a jako uzávěr sprostá černá gumička z duše od kola? Vyzkoušeno na vodě. Drží, těsní. Jen člověk nesmí ztratit gumičku (a nebo jich mít pár do zásoby)

nufan
hodnocení

Díky za super nápad ;) cenově to vychází parádně :-D tak to určitě prubnu.

hodnocení

0x

a co nevyfouklou PETku? jsou mensi a vetsi geokes.cz/...

ty vetsi jsem videla i o kousek delsi, vodeodolny je to tutove a i dost odolny mechanicky

nufan
hodnocení

Tak o takové velké PETce jsem teda nevěděl, díky ;) Akorát já tam chtěl dát nějaký větší logbook a ten průměr PET mi připadá stále docela malinký :(

zas tak maly to neni, i CWG se vejdou, nemci pro to maj super logbook geocoinshop.eu/...

je to lepsi nez nejaky rolovaci logbook, kterej se pak spatne vytahuje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]