Nejste přihlášen/a.
Koncem letošního roku mi končí fixace tarifu elektřiny od RWE se kterou nejsem spokojen. Proto přejdu k ČEZ na E-tarif, který je výhodnější. Zadejte své údaje do této kalkulačky ČEZ: cez.cz/... a pak porovnejte s fakturou od RWE za minulý rok.
Jeden z mála nezávislých srovnávaču doporučených energetickým regulačním úřadem je na tzbinfo kalkulator.tzb-info.cz/...
Zadejte tam potřebné údaje a uvidíte, co vám vyjede. Jsou tam i informace o smlouvách a sankcích.
Já měnil plyn i elektřinu a hledal něco bez závazků na dobu neurčitou, favority byly MND, fosfa a něco jako 1,2,3,ušetři. Ale ti poslední chtěli přepsat plynoměr na ně, MND zase při výpovědi do r.2017 požadovali nesmyslný doplatek. Tak jsem nakonec vybral fosfu a zatim jsem spokojený. Ale uvidim až budu řešit nějaký problem.
Pokud jde jen o elektriku, pak bych viděl jasnou volbu dodavatele. Fosfa - sice s nimi něco řešit je zajímavé, ale když jim člověk dokáže, že distribuci rozumí lépe než oni, tak potom udělají, co zákazníkovo hrdlo ráčí. Odebírám od nich už tak dva roky, vždy raději na dobu určitou do Silvestra (než všichni zveřejní ceníky na další rok) s přestávkami v zimě, kdy byli výhodnější jiní, teď už celoročně, cenou jsou asi doopravdy nejlepší (ovšem jen cenou).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.