Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zrusit koupi domu?

Od: jakk odpovědí: 3 změna:
Dobry den koupil jsem dum a byl jsem na predani a jsem nestastnej dum nebyl ve stavu jako pri prohlidce ale predavaci protokol jsem posepsal :( protoze kdyz neprobehne prodej pokuta rk 60tusic a odstoupeni od hypoteky pokuta 50tisic a zastavni pokuta 20 az 40t. Da se s tim neco udelat? Penize jsou zatim v uschove.. dum neodpovida stavu do toho po predani bylo sdeleno ze soused je problemovy a nedodali energeticky stitek a ani to nemaji v planu i kdyz jsem to pozadoval.. co se s tim da delat? Diky moc :(

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nicola
hodnocení

0x
Dobrý den,
to se Vám teda nepovedlo! Do měsíce však máte právo smlouvu zrušit. Vše však musí být ve stavu ve kterém byl dům předán, žádná rekonstrukce! Určitě si sežeňte advokáta a právníka ozvat se můžete na komarek.karel@post.cz telefon Vám zaslat nemohu.

hodnocení

0x
Preji hodne stesti.
Toto je nocni mura kazdeho kdo kupuje barak. Nebylo nahodou neco podezreleho na prodeji? Treba rychlost ci cena?
Problemovy soused je velky problem.

novisls
hodnocení

0x

Je otázkou, co se na stavu nemovitosti změnilo. Nedovedu si moc představit, že by se mohlo něco zásadního změnit za krátkou dobu mezi prohlídkou a předáním.

Energetický štítek by měl seice být, ale vzhledem k ostatním problémům to není nijak důležité.

První i druhé by mělo být ošetřeno smluvně a pokud je to uděláno pořádně, tak by na základě toho mělo jít smlouvu vypovědět. Pokud je smlouva naprd, tak je to problém. Mrkněte tedy pořádně do smlouvy a uvidíte.

Problémový soused IMHO vůbec nevadí nejde-li u nějaký extrém. Taky jsme se nastěhovali kamsi, kde je problémový soused (alespoň to tak tvrdili původní majitelé a tvrdí to i zbytek dědiny), ale osobně nepociťuji žádný problém. Lidé jsou různí a většina lidí si za vznik problémového souseda může sama svým nevhodným chováním.

Z mého pohledu máte jen jeden větší problém a tím je stav nemovitosti. To ale záleží na tom, co a jak hodně se změnilo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]