Nejste přihlášen/a.
Dnes jsem si koupila softshellovou bundu.Paní prodavačka mi poradila jak ji prát s použitím nějakého speciálního prášku.V čem ji perete Vy.Stačí mi obyčejný gelový prostředek nebo musím mít ten jejich speciální? Děkuji.
2x
Speciální prostředek určitě ano. Aviváž nikdy! Neždímat, někdo doporučuje též nesušit v sušičce.
Já obracím naruby, peru samostatně max. na 30, suším na ramínku. Třeba tady je přehledně popsáno několik základních pravidel : loap.cz/...
0x
Je to úplně jedno v čem to budete prát. Důležité je použít prášek dle barvy (bílý nebo color) a hlavně dodržet teplotu a neprat v přeplněné pryčce s chlupatými věcmi. Pokud mohu poradit, tak si uvědomte, že gelový prací prostředky se nehodí k praní zejména bílého prádla, pokud vůbec k praní čehokoliv. Pokud jste o spoeciální prací prostředek, můžete použít ten na vlnu. Je to úplně jedno. Na konec použijte aviváž.
Přesně naopak. Dal jste přesný návod, jak takovou bundu zničit. Softshell se pere v prostředku na funkční oblečení, aviváž se používat nesmí. Moji první softshellovou bundu ( drahou, Hannah) jsem díky podobné radě na netu úplně zničila. Pohledem samozřejmě nic nepoznáte. Začala promokat a byla neprodyšná. Impregnační sprej už to nezachránil. Teď mám novou a už si dávám pozor. Speciální prostředek se koupí v drogerii nebo i ve sportu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.