Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Renovuju obyvácí pokoj a ted jsem narazil na problém. Mám zde spoustu dlaždic a ted si nejsem jist jak odstranit lepidlo kterým byly přilepeny. Chtěl bych vědet zda je kladivo a majzlík jediné řešení. Díky za odpověd
Pokud jde o dlažbu,tak bych zkusil jen ocelovou škrabkou to lepidlo odseknout.Pokud nejde,skutečně je nejlepší koupit nové dlaždice.Dřina se nevyplatí.Sám jsem získal 5 m starých dlaždic a lepidlo se dalo seknutím pod ně krásně oddělit,ten kdo to pokládal,moc odborník nebyl,takže jsem je lehce očistil,ale stejně to byla hrozná práce a už bych to nedělal.
JABRAKA
Pane Jiří, to jste mě dostal, páč já (blbě) tušil, že chce odstranit lepidlo z kachliček, a teď jsem pochopil, on potřebuje otlouc stěnu s kachličkami.
omlouvám se, za nepřesnost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.