Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zažloutlá lednice

Od: alecram* odpovědí: 5 změna:

Pradí mě někdo,čím vyčistit (vybělit) zažloutlou lednici na povrchu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já si myslím, že ničím. Může se stát, že čištění něčím agresívním nadělá šmouhy a ty pak nepůjdou dolů ničím. Nemůže to být tím, že lednice je prostě skoro béžová? Když je čistá a bez skvrn kolem madel a kolem hran, za které ji zavíráte, je prostě taková. Když by byla ohmataná, pak by měla na to stačit houbička z hladké strany, nějaký sapon, dostatek vody a trpělivost.

to zažloutnutí nevyčistíte ničím samozřejmě jsem lednici neviděl ale bude to podle mě reakce plastu na UV záření

hodnocení

0x

To nepůjde zřejmě ničím.Potapejtute ji.Nejlepší alternativa.

pesk*
hodnocení

0x

je to zežloutnutí plastu. Nevyčistíte to. Máma má mikrovlnku ETA z roku asi 99 a už je dvoubarevná - plastová dvířka žlutá a plechové tělo bílé jako bylo původně.

joudic*
hodnocení

0x

pokud to neni prilis zazrane tak tekuty pisek, ale jinak nevim, zkusil bych nekde vzadu co udela peroxid (30%), samozrejme v rukavicich a nebo bez sahani

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]