Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jiná barva žaluzií než jsem chtěla

Od: 1jana® odpovědí: 3 změna:

Byly mi dodány žaluzie jiné barvy. V ruce nemám kopii objednávky, protože si při zaměřování oken pouze psal požadavek do sešitu. Moje chyba, co s tím ještě mohu udělat?

doplněno 14.08.09 09:56:

Dík za rady, zatím jsem nezaplatila, reklamuji... uvidíme.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

macka80*
hodnocení

1x

Jelikož nemáte v ruce papír tak toho moc nezmůžete ale zavoilejte jim a řekněte že reklamujete obědnávku že jste obědnal žluté ne bíké a že to máte na obědnávce taky tak napsáno,pokud se paní zeptá:máte obědnávku?Řekněte že máte svojí kopii.pokud by jí chtěla poslat tak přejděte do proti útoku a řekněte že nic posílat nebudete že mají svojí část atd.mě to vyšlo.Jinak asi neuděláte nic

... já svoji část objednávky mám, vy ji nemáte? Tak to jsem asi nic neobjednala... *smich*

charlie1366*
hodnocení

0x

Raklamovala bych to,musí existovat záruční doba

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]