Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou úhlovou brusku?

Od: pavelvydra odpovědí: 4 změna:

Potřebuji kvůli dostavbě garáže úhlovou brusku, podle čeho vybírat? Připadají mi všechyn skoro stejné. Případně na co se při výběru zaměřit? Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Odporúčam do priemeru kotúča 115 mm okolo 800 W,priemer kotúča 125 nad 1000 W a ten najväčší 2000 W.Ja osobné by som bral staršiu narexu,dnešné neviem či vydržia to čo staré.

asd1
hodnocení

0x

Mám Makitu 125mm a můžu doporučit. Malé tělo (menší než většina 115), tichá, výkonově v pohodě.

Pak mám Lidl 125mms regulací otáček, ta se hodí hlavně na šmirglování.

Určitě bych už nebral 115, tam je oproti 125 třetinová životnost kotouče a přitom je rozměrově prakticky stejná...

hodnocení

0x

Také doporučuji MAKITU , např. makita-shop.cz/...

trtr
hodnocení

0x

Zdravím, záleží jaké bude pracovní nasazení, resp. co budete řezat. Pokud to má být mobilní šimrátko, tak stačí i AKU verze. Jinak se držte renomovaných značek jako METABO, MAKITA, ... Recenze k úhlovým bruskám najdete na Heurece, což je srovnavač zboží ( uhlove-brusky.heureka.cz/... ) . Nejlepší je si nářadí ošahavat (případně vyzkoušet v akci) v nějakém OBI, BAU, Hornbachu apod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]